jueves, 9 de mayo de 2013

El nostre projecte de millora


PANELL de CANALS

El nostre projecte va adreçat als infants de l’escola infantil Fort de Leau, ja que és on estem cursant les pràctiques de la carrera.

Es tracta d’un projecte de millora de pati, ja que considerem que les accions desenvolupades a l’aire lliure poden enriquir el desenvolupament dels infants i, moltes vegades, no prestem a aquest espai l’atenció que requereix.

En primer lloc, l’escola ens va manifestar les seves necessitats, explicant-nos que han començat un projecte de patis educatius que tenen aparcat per la falta de fons. És aquest el motiu pel qual se’ns demana l’elaboració del projecte que presentem.

Desenvolupem aquest treball amb la finalitat d’oferir als infants un espai innovador, modern, acollidor i dinàmic que els possibiliti múltiples possibilitats de joc.

També cal afirmar que presentem la idea del nostre projecte, encara que en l’actualitat ens falti desenvolupar la creació final. Per la qual cosa, mostrem una imatge trobada a la xarxa del que pretenem aconseguir. La imatge real serà l’adjuntada al projecte final, quan es realitzi l’entrega.

Esperem que us agradi!


Amb aquesta tasca hem intentat presentar el nostre projecte de millora, sorgit de les necessitats manifestes al centre de pràctiques (5.2). 



No hay comentarios:

Publicar un comentario